ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΑΛΑΤΑ

 

Κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε μέσα σε ένα μπόλ μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Σε ένα άλλο μπολάκι αναμιγνύουμε το σκόρδο με το ξύδι και το αφήνουμε να ”κάτσει” για 10 λεπτά, προσθέτουμε  το 300 Βιολογικό Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο . Περιχύνουμε τα κολοκυθάκια με το μίγμα και ανακατεύουμε με ελαφρές κινήσεις ώστε τα κολοκυθάκια να μην λιώσουν. Τέλος προσθέτουμε τη φέτα και ψεκάζουμε περίπου 4 φορές με το  300 Σπρέι Ελαιόλαδο με Ρίγανη & Μαύρο Πιπέρι